Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren
Kantoren

Kantoren

Ook op de werkvloer is een degelijk toiletsysteem van belang, veel kantoren werken met losse kleine toiletrollen en blowers of handdoekjes die gewassen moeten worden, dit is echter niet praktisch en niet hygiënisch.

Onze gesloten verticale toiletrolhouders waar 2 rollen van 140 meter per rol in kunnen zorgen er voor dat de rollen schoon en hygiënisch blijven, daarnaast zal er niet meer zo vaak aangevuld hoeven te worden, voor uw verbeelding een losse toiletrol heeft over het algemeen zo’n 15-25 meter toiletpapier, dat zijn voor 280 meter 11 rollen die gewisseld moeten worden! (En dan moeten al die rollen ook nog opgeslagen worden).

Een papieren handdoekrol zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen stukje papier heeft om de handen mee af te drogen, en blaast geen vocht door de toiletruimte, wel zo hygiënisch.

Een toiletruimte is één van de ruimten waar iedere werknemer langskomt, daarom is het van belang om deze ruimte goed uit te rusten. Al deze kleine verbeteringen kunnen in het grote geheel een aardig verschil maken in het ziekteverzuim bij uw onderneming.

Als wij uw kantoor toiletapparatuur mogen verzorgen, krijgt u:

  • Hygiënische toiletten
  • Een professionele uitstraling op het toilet
  • Gemak
    • wij houden (indien gewenst) voor u de voorraad bij, en leveren u periodiek aan, zodat u tijd heeft voor belangrijkere zaken.

Heeft u interesse in een vrijblijvende afspraak, om te kijken of we iets voor uw bedrijf kunnen betekenen?


Neem vrijblijvend contact met ons op